Annie Meussen

Annie Meussen werkt haar illustraties zeer natuurgetrouw uit, haar inspiratie haalt zij uit het buitenleven, landschappen, bloemen, planten, dieren enz...

http://www.anniemeussen.nl

Jan Tankink

Jan tekent en schildert graag onderwerpen en ideeën waarbij hij zich laat inspireren door de natuur in de breedste zin van het woord. Hij houdt ervan verschillende technieken en stijlen uit te proberen.

http://www.ateliertankink.nl

Ingrid Friessen

Is een zeer creatief freelance illustrator, zij heeft al voor diverse projecten gewerkt, voor zowel het illustreren van boeken, het maken van wenskaarten, schilderijtjes. Verder is ze bedreven in het geven van workshops tekenen en schilderen. Haar stijl is vaak met een vleugje humor en is fantasierijk.

http://www.ingridfriesen.nl

Mouchette Harms

De illustraties die Mouchette maakt zijn vaak vrolijke ontwerpen met een vriendelijke uitstraling. Ze vallen op door het kleurgebruik. Ze zijn altijd met de hand getekend, vaak in combinatie van technieken, inkt, stift, krijt en potlood.

http://www.studiomouche.nl

Annette Asbreuk

De wenskaarten van Annette Asbreuk vallen op door hun mooie kleuren en eenvoudige maar krachtige illustraties. Vooral de de kinderillustraties met verschillende dieren vallen goed in de smaak.

Dini Griffioen

Zij heeft veel sterke bloemenkaarten ontworpen. In haar krachtige aquarellen gebruikt zij heldere kleuren. Daarnaast heeft ze ook een aantal andere capaciteiten, zoals o.a. beeldhouwen.

http://ateliergriffioen.nl

Hannie van Grootheest

Is bedreven in het ontwerpen van kaarten d.m.v. een combinatie van verschillende technieken, van simpele lijntekeningen tot in detail getekende bloemen en planten.